PARAS MAUSTEINEN LINSSISALAATTI JUST NYT!



Kävin sukulaisjuhlissa viikko takaperin ja siellä oli tarjolla erikoista salaattia. Sanon siksi näin, koska ulkonäkö ei ihan ekana mulla makunystyröitä alkanut heruttelemaan, mutta kun eksyin maistamaan salaattia niin otin vielä kaksi kertaa lisää. Salaatissa oli linssejä, jotka on musta hyviä, mutta eivät mielestäni kokonaisena houkuttele, soseutettuna keitoissa joo. Ja lisäksi salaatissa oli rusinoita, jotka ei mulle uppoa sitten edes pullan sisässä. Mutta, siltikin tää salaatti meni mulle TOP 1. just nyt! Taika oli siinä kastikkeessa. Mitä makuja? Kardemummaa, kanelia, valkosipulia, limeä ja chiliä! Eihän se voi olla pahaa. No testaa! Ihmettelen jos et tykkää!

Tarjosin itse salaatin pizzan kera eli lisukesalaattina. Tää on kuitenkin aika ruokaisa, koska linssejä on paljon eli sellaisenaankin toimisi. Ja miksei toki voisi lisätä proteiinia lisäksi, jos haluaa vielä ruokaisamman. Kyselin sitten tämän salaatin alkuperäislähdettä ja se oli poimittu Linda Juholan blogista. Täytyypä ottaa Linda seurantaan, jos tulee lisää näin maittavia kokkauksia blogiin <3. 

Jätin nyt itse tästä rusinan pois, kun olisin ne pojminut kuitenkin lopulta lautaseltani pois. Juhlissa toki nekin upposi tämän mielettömän makuharmonian kanssa. Ei jäänyt lautaselle. 

Tää on helppo!

Salaatti:
1 paketti        tuoretta pinaattia
1 rasia           kirsikkatomaatteja
1 tetra           linssejä (esim. Go green säilykehyllystä)

kastike:
1 rkl              oliiviöljyä
0,5 tl             suolaa
0,5 tl             chilihiutaleita
0,5 tl             kanelia
0,5 tl             kardemummaa
2 kpl             puristettua valkosipulin kynttä
1 kpl             limen mehu ja raastettu kuori

(rusinoita kourallinen, jos haluat kokeilla alkuperäisellä ohjeella, Itse jätin ne pois)



Nää mausteet on ihanassa harmoniassa!




Ja tää ei nyt sinänsä liity aiheeseen, muutakuin et huomasin ihanan Santa Marian purkkien visuaalisen ilmeen eri vuosikymmenillä. Varmasti tästä on vielä muitakib versioita, mutta meidän maustekaapista sattui löytymään tällaiset versiot näistä mausteista. 





Kommentit

  1. Genuine Hackers on paras ratkaisu varastetun kryptovaluutan palauttamiseen. He auttoivat minua saamaan takaisin kadonneet rahakkeet sen jälkeen, kun jouduin tietokalasteluhuijauksen uhriksi Telegramissa, jossa hyökkääjät pääsivät lompakkooni ja varastivat kaikki kolikoni. Genuine Hackersin avulla pystyin palauttamaan yhteensä 11,8 BTC:tä ja 6,479 ETH:ta 2 päivän kuluessa tapaukseni lähettämisestä. Ota yhteyttä GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM saadaksesi luotettavat ja tehokkaat palautuspalvelut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit