KVITTENIHILLO




Japaninruusukvitteni on kasvanut pihallamme tajuamatta, että se on sekä kaunis, että myös hyötykasvi. Siitä saa ns. Suomalaista sitruunaa. Hedelmät on omenaa tai päärynää muistuttavia keltaisia, koviea hedelmiä. Tuoksu on todella sitruunainen. Hedelmät on hyvä kerätä juuri ennen ekoja yöpakkasia ja antaa vielä pehmetä pari vuorokautta huoneenlämmössä. Kvittenistä saa makeaa sitruunaista hilloa. Hillon valmistukseen kannattaa varata kestävä ja terävä veitsi, koska hedelmät ovat kovia. Pestyt hedelmät  halkaistaan ja poistetaan siemenkota ja siemenet. Hedelmiä ei onneksi tarvitse kuoria. Tämän jälkeen palaset laitetaan kattilaan kiehumaan veden ja muutaman vaniljatangon tai kardemumman kera. Kypsentäminen kestää reilu 15 minuuttia, joten veden määrää kannattaa tarkkailla. Itse laitoin  yhden litran lohkoja ja 1,5 dl vettä. Kun lohkot ovat soseutuneet, purista sose siivilän läpi toiseen aastiaan. Täten hillosta tulee ihanan pehmeää ja ei kokkareista. Kiehauta sose vielä sokerin tai hillosokerin kanssa. Ruusukvittenit sisältävät runsaasti pektiiniä ja pelkkä sokerikin riittää hilloon. 


-1 litra         ruusukvittenin hedelmiä pilkottuna ja siivottuna
-1,5 dl         vettä
-3dl             sokeria
           tai
-2 dl            hillosokeria


















Kommentit

  1. Voisiko kvitteneitä kiehuttaa pihlajanmarjojen kanssa ja tehdä niistä yhdessä hyytelöä?

    VastaaPoista
  2. En sekottaisi niihin pihlajan marjaa. Ne on ihan eri makumaailmasta. Kummatkin hyviä yksinään.

    VastaaPoista
  3. Tohtori Dawn lupasi auttaa minua tuomaan takaisin ex-mieheni, ja yllätyksekseni mieheni palasi 5 päivän kuluttua ja nyt elämme yhdessä rakkaudessa ja onnellisuudessa, hän auttaa myös ystäviäni, ota yhteyttä tohtori DAWNiin saadaksesi apua: WhatsApp +2349046229159
    *Jos haluat palauttaa entisen rakastajasi.
    *Jos haluat houkutella jonkun elämääsi.
    *Jos tarvitset puhdistusrituaalin.
    *Jos sinun täytyy tulla raskaaksi tai hoitaa hedelmättömyyttä.
    *Jos tarvitset onnenloitsun voittaaksesi.
    *Jos haluat palauttaa varastetun omaisuutesi.
    Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

    VastaaPoista
  4. Oletko koskaan joutunut huijauksen uhriksi? Oletko hukannut lompakkosi tai rahasi väärennetyille hakkereille verkossa? Pyydän sinua ottamaan yhteyttä tähän luotettavaan hakkeri- ja palautusasiantuntijaan AITOON HAKKERIIN. Jouduin väärennettyjen ihmisten uhriksi, jotka esiintyivät binäärioptioina ja bitcoin-sijoittajina, menetin 10 000 dollarin ja 2 BTC:n summan bitcoin-lompakostani näille väärennöksille. Kesti hetken ennen kuin tajusin, että ne olivat huijauksia, ja tämä todella sattui. Sitten ystäväni kuuli siitä ja suositteli minua GENUINE HACKERille, joka auttoi minua palauttamaan kaiken menettämäni. Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM tai WhatsApp +1 (260) 218-3592 kautta. Voit myös palauttaa kadonneen sähköpostisi, sosiaalisen median tilit ja pankkitilisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit