VALKOSIPULINEN GLUTEENITON TEELEIPÄ
Eräänä aamuna heräsin siihen, että leipä oli loppu. Oli nopeasti keksittävä viikonloppuaamulle helppo mutta maukas aamupala. Muistin koulun kotitaloustunnilla, kun teimme teeleipiä. Päätin kokeilla niitä gluteenittomana. Paistoin osan sellaisenaan ja osaan laitoin täytteet kuten pizzaan päälle. Näihin tuli tonnikalaa, herkkusieniä ja juustoa. Päälle paistamisen jälkeen tuoreita yrttejä. Nam! Pikku pizza-teeleipäset. Helppoa ja hyvää.
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl tumma gluteeniton jauhoseos
1 dl tattarijauho
1 dl kaurahiutaleita
2 dl kauramaitoa
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl psyllium
2 valkosipulia
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista 225 asteisessa uunissa. n. 10 min
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl tumma gluteeniton jauhoseos
1 dl tattarijauho
1 dl kaurahiutaleita
2 dl kauramaitoa
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl psyllium
2 valkosipulia
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista 225 asteisessa uunissa. n. 10 min
Kommentit
Lähetä kommentti