VALKOSIPULINEN GLUTEENITON TEELEIPÄ

Eräänä aamuna heräsin siihen, että leipä oli loppu. Oli nopeasti keksittävä viikonloppuaamulle helppo mutta maukas aamupala. Muistin koulun kotitaloustunnilla, kun teimme teeleipiä. Päätin kokeilla niitä gluteenittomana. Paistoin osan sellaisenaan ja osaan laitoin täytteet kuten pizzaan päälle. Näihin tuli tonnikalaa, herkkusieniä ja juustoa. Päälle paistamisen jälkeen tuoreita yrttejä. Nam! Pikku pizza-teeleipäset. Helppoa ja hyvää.



2 dl      gluteenitonta jauhoseosta
1 dl      tumma gluteeniton jauhoseos
1 dl      tattarijauho
1 dl      kaurahiutaleita
2 dl      kauramaitoa
1 tl       suolaa
2 tl       leivinjauhetta
1 tl       psyllium
2          valkosipulia


Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista  225 asteisessa uunissa. n. 10 min




Kommentit

Suositut tekstit