kotiliesi

TASTE OF HELSINKI


Mainos Electrolux


Kävin ekaa kertaa tänä vuonna Taste of Helsingissä ja Oh Boy mikä tuli ekana mieleen, et MIKS EN OO TULLUT TÄNNE AIEMPINA VUOSINA????!!! Se on just sitä mitä rakastan. Saa maistella ruokia pieninä annoksina monesta eri kojusta ja kulauttaa upeiden juomien kera alas. Ensi vuonna siis uudetsaan ajan kanssa sinne seikkailemaan ja maistelemaan.

Elextroluxin pisteellä oli meidän kotilieden bloggareilla kisakeittiö, jossa valmistettiin kesäisiä leipiä eri aineksista. Saimme koemaistajina arvioida kilpailussa tehtyjä upeita leipiä ja äänestää voittaja. Kisaajina oli Frutti di Mutsin ja Suklaapossun bloggarit. Frutti di Mutsi vei täpärästi voiton.
Tässä otoksia itse kisasta!
Sinisessä keittiössä häärää Suklaapossn bloggari
 ja punaisessa keittiössä Frutti di mutsi

Onnea vielä kerran Frutti di Mutsi! Kisan jälkeen lähdin kiertelemään kojuja ja kojuista voittajaksi selvisi ehdottomasti Latva. Näissä annoksissa oli niin loistava kokonaisuus eri makuja ja tekstuureja, että tuli todellakin fiilis, että Latvasta varataan seuraavan kerran miehen kanssa pöytä illalliselle! Ehdottomat suositukset villeille ideoille, jotka eivät olleet kuitenkaan yliampuvia vaan nerokkaita.

Annoksina:


Tämä oli mun ehdoton lemppari koko alueella:

Peruna-merilevävaahtoa, grillattua purjoa, karhunlaukkaa, kermaviiliä ja rapeaa viljaa Hiillostettu tuohi-kerma-parfait, spelttiä, raparperia ja hunajaa

ja 

Benella-siikaceviche, bataattia, basilikaa, aji amarillo chili ja samettikukka ”leche de tigre
Jos et ole vielä käynyt Taste of Helsingissä niin kokeile, en usko että petyt, jos tykkäät napostella ja makustella pieniä annoksia!

1 kommentti